Vi reiste fra Bergen før siste dansen tonet ut forrige helg, men vel hjemme har vi lest, gjennopplevd og kost oss igjennom blogginnleggene til messens LIVEBLOGGERE.

Vår oppgave i forbindelse med messen var rett og slett å kåre det aller beste blogginnlegget, og vi har lagt disse kriteriene til grunn for valget.

Et godt blogginnlegg har

// bilder i god kvalitet som rører deg
// tekst som tar deg inn i opplevelsen
// layout som smeller
// det lille ekstra, den lille snerten som løfter det hele noen ekstra hakk
// det personlige – det engasjerte – det poengterte – det humoristiske eller det faglig sterke 

ja – dette er vel bare uoppnåelig – men vi har faktisk kommet frem til en favoritt!

Vi har ledd oss igjennom DEN GODE FEENS styling av hotelrom på heller slitne Scandic og EMMELINEs kommentarer på bikinitemperaturen i Grieghallen.

Vi har blitt inspirert av IDEAS TO STEALs herlige bilder av typografi og Bergen og NORSK STILs evne til å trekke ut nøyaktig de fire bildene som passer inn på hennes blogg.

LISETTES PERLER strålte like sterkt som Kirsten Visdal og innlegget gir følelsen av å bli kjent med dem begge. BO gjorde ord om til kunst.

VINNEREN ligger kanskje et lite stykke fra vår personlige stil på interiørfronten, derfor er det ekstra moro å trekke frem denne utrolige oppvisningen i regelrett proff blogging. Å lage dette innlegget i umulig fotolys og under ekstremt tidspress? Klasse! Her er hun live på bloggeria:

ANETTE WILLEMINE – SUN HOME

Livebloggerne finner du her:
Emmeline // Linda Marie // Melissa //Linda // Bodil // Lisette // Agnete // Tone // Silje // Nina // Lill

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.