4

des

UNIK JUL

KASPARA, eller Inger Lill som som hun egentlig heter har alltid inspirert oss. I fjor var vi hjemme hos henne i Sandefjord og spiste verdens beste olivenboller, og ikke minst lot vi oss imponere over hvordan hun har en evne til å skape det unike. Med massevis av gjør det selv -og skaperglede,  og enda mer generell livsglede, smiler vi bredt hver gang vi er innom hos Inger Lill. Vi anbefaler en titt inn til henne altså. I mellomtiden deler vi inspirasjon fra henne her på NIB i dag.


Gamle tradisjonsrike julekurver i 2012-drakt. Det er gøy å prøve med andre materialer enn glanspapir! Stempler kan være morsom dekor

Bølgepapp er spennende materiale som passer godt til deg som er glad i natur i interiøret

Stjerner klippet ut fra en gammel bok og med en stjerne i favorittfargen nude. Fine å henge i vinduet eller på en dør.

Superenkle postkort eller pakkekort. Klipp ut et tre av en avis eller gammel bok. Lim på en Søstrene Grene-stjerne og fest litt hyssing i kanten.

Husk at Utfordringen er i gang også! Vi koser oss med å titte innom deilige julehjem mens vi her hjemme såvidt klarte å få opp julestjernen i vinduet i tide. Men vi spiller julemusikk på full guffe, og pepperkakene og klementinene er aldri langt unna. For en deilig tid! Fin tirsdag til dere fine.

6 kommentarer » Legg til din også!

 • Manuela Hardy 4. desember, 2012, 21:32

  Hun er så skjønn og inspirerer meg og!
  Har allerde laget disse søte bølgepappjuletrærne ;)

 • Lisette 4. desember, 2012, 21:43

  Kaspara er virkelig unik;) Jeg elsker bloggen hennes…

 • Tonje 4. desember, 2012, 21:57

  Så fine bilder og inspirerende å lese. De flotte juletrærne i bølgepapp har jeg også laget hos Manuela. Manuela så dem på bloggen hennes. Kjempeflotte. Og så enkle å lage:)

 • Bråtan 4. desember, 2012, 22:16

  Dette var koselige bilder! Skal ta meg en tur inn til henne :)

  Klem Renate

 • Lite hi 4. desember, 2012, 16:25

  Herlig og vakker inspirasjon! :)

 • [...] Norske interiorblogger VN:F [1.9.21_1169]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.9.21_1169]Rating: 0 (from 0 [...]

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.