Det er midt i desember og vi teller dager og timer til den deilige julefreden skal innhente oss. I mellomtiden åpner vi pakker, det er nesten dagens høydepunkt hjemme hos oss for tiden. De fineste morningene er i desember, spør du meg. Tuslende, bare barneføtter som henter seg en liten pakke mens det ikke engang er blitt lyst ute enda. Stemning! Vi ser og hører at julestemningen på Vestlandet bare fortsetter også. For et vær! Vi kom hjem i natt etter mange timers venting på Sola, white christmas it surely is. Takk for nok en superfin rogalandstur til alle dere!

PALEET i Oslo har en stor Instagramkonkurranse gående i hele desember hvor Oslos fineste adventskalender skal kåres. Har du en søt, fin, spesiell eller morsom kalender kan du være med. Hver dag kåres en dagsvinner som får hente seg en premie i varehuset, før det 23. desember skal kåres en vinner blant alle dagsvinnerne. Den utvalgte heldige får et gavekort på 5000 kr til bruk i Paleet.

I skrivende stund er det kommet inn 511 herlige bidrag, blant annet disse fine fra @medfargestiftertil, @byfryd, @lidyll_live og @stylizimoblog.

Vi på NIB er så heldige å sitte i juryen sammen med senterleder Øystein, og leter hver dag igjennom alle bidragene for å finne verdige vinnere.

Du kan fortsatt delta ved å hashtagge kalenderbildet ditt med #paleetjul eller sende ditt bilde til paleetjul@gmail.com.
En behøver ikke bo i Oslo, men det er en forutsetning at du kan hente premien eller få den hentet i varehuset.
HER kan du se alle vinnerne til nå.

/ I samarbeid med Paleet.

 

3 kommentarer » Legg til din også!

 • Lene 13. desember, 2012, 17:50

  Åh, så stas! :)

  Psst: @medfargestifter

  ;)

 • page 13. desember, 2012, 20:23

  I just want to tell you that I’m beginner to blogging and certainly savored this web page. Probably I’m want to bookmark your blog . You actually have wonderful writings. Many thanks for revealing your blog site.

 • Indira Canestro 13. desember, 2012, 20:43

  HiHello there, I foundI discovered your blogwebsiteweb sitesite by means ofviaby the use ofby way of Google at the same time aswhilsteven aswhile searching forlooking for a similarcomparablerelated topicmattersubject, your siteweb sitewebsite got herecame up, it looksappearsseemsseems to beappears to be like goodgreat. I haveI’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.