30

des

ROMJULSKNASK

Her nytes glade romjulsdager. For en herlig tid. Solveig er tradisjonen tro på kjærestetur med mannen til London, mens vi her hjemme har kost oss med med venner og familie hver eneste dag julen igjennom. Som jeg liker det! Håper dere alle koser dere glugg ihjel, og får ladet skikkelig opp til resten av vinteren.

Dyktige Elin med bloggen DRAUMESIDENE har laget deilig romjulsknask til oss. Nyyyt bildene fra hennes fantastisk gjennomførte julehjem, plukk opp noen tips til nyttårsbordet og ikke minst; husk å stemme i finalen på JUL I VÅRT HUS. Fortsatt glade romjulsdager fra oss!

7 kommentarer » Legg til din også!

 • Ingrid Ulseth - Hansen 30. desember, 2012, 13:05

  Flott !!
  Rett & slett :)

 • Har en drøm... 30. desember, 2012, 14:16

  Ahhh, elsker bildene til Elin…♥

 • Maya 30. desember, 2012, 15:03

  Virkelig til å drømme seg bort!:)

 • [...] אולי כל בית צריך מרפסת, אבל לא כל מטבח צריך אי! מטבח ופינת אוכל עם ראש אייל מקורי במיוחד (מתוך הבלוג NIB) [...]

 • Learn More 30. desember, 2012, 11:55

  I simply want to say I’m beginner to blogging and honestly loved you’re blog. Likely I’m likely to bookmark your site . You surely have remarkable well written articles. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

 • Monet Newer 30. desember, 2012, 19:53

  HiWhat’s upHi thereHello i am kavin, its my first timeoccasion to commenting anywhereanyplace, when i read this articlepostpiece of writingparagraph i thought i could also makecreate comment due to this brilliantsensiblegood articlepostpiece of writingparagraph.

 • Tom Francis 30. desember, 2012, 22:13

  you hit the nail on the head with this article, and I think it will help a lot of people.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.