30

des

ROMJULSKNASK

Her nytes glade romjulsdager. For en herlig tid. Solveig er tradisjonen tro på kjærestetur med mannen til London, mens vi her hjemme har kost oss med med venner og familie hver eneste dag julen igjennom. Som jeg liker det! Håper dere alle koser dere glugg ihjel, og får ladet skikkelig opp til resten av vinteren.

Dyktige Elin med bloggen DRAUMESIDENE har laget deilig romjulsknask til oss. Nyyyt bildene fra hennes fantastisk gjennomførte julehjem, plukk opp noen tips til nyttårsbordet og ikke minst; husk å stemme i finalen på JUL I VÅRT HUS. Fortsatt glade romjulsdager fra oss!

4 kommentarer » Legg til din også!

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.