Fin mandagskveld til dere! Hvordan er det med deg; er mandagen ny start og god stemning, eller er den liiiitt slakk og seig oppoverbakke før du kommer ordentlig i gang? Jeg heller nok litt til sistnevnte. Men deilig er det når mandagssjokket er over, og kvelden skal nytes i sofaen med et nytt blad og masse chai te.  Nå kan uka bare fortsette, hihi.  Så i dag blir det mimrings da, dere. Sånn før uken starter på ordentlig, liksom.

En novemberdag i fjor stod vi i joggisen i Solveigs stue med stylingoppdraget “lag et soverom”.  Jeg husker så godt under GLANSDAGEN da KRÅKVIK & D`ORAZIO og SIREN LAUVDAL stod på scenen, og jeg helt glemte alle arrangørnerver og bare nøt inspirasjonen de gav. Jannicke sa at 80 % av stylistjobben er sjauing, og det er så sant! Men de siste 20 % er så kreativ flyt at det er helt verdt å gjøre om stua til soverom på en torsdag i november. Ekstra morsomt er det å bevege seg utenfor comfortsonen med tanke på egen stil og smak.

Soveromsstylingen var i magasinet Studios utgave 1 i år, men det er jo gøy å vise noen av de på nett også! Vi er covergirls for aller første gang med dette bildet, haha.
Psst! Så gøy med så mange fine tilbakemeldinger på månedens utfordringspremie!! Det var superhyggelig å lese alle de fine kommentarene!

67 kommentarer » Legg til din også!

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.