I fjor vår var vi på besøk hos Cecilie da hun fortsatt bodde i leilighet. Da hun fortsatt var den nydeligste ettbarnsmamman.

I år bor hun i rekkehus og er nå den heiteste tobarnsmamman. Det er bare sånn Cecilie er.

CECILIES LYKKE er bloggen for solskinn. I hjertet og på bilder. Det er noe ubestemmelig delikat, noe vi ikke helt klarer å sette ord på. Hvis du ikke har møtt Cecilie er det lett å bli misunnelig. La oss sammen bli bedre kjent med henne, så kommer du over det du også.

Denne ROADTRIPEN vrir vi på. Det skjer så mye på et år! Vi syns det er spennende å se hvordan Cecilie utnyttet leiligheten de var enige om å ikke gjøre så mye med. Mot kontrasten til det Cecilie har skapt nå som hun har flyttet i rekkehus. Hva har fått bli med videre? Hva har “blitt borte i flyttingen”.

Da familien så etter nytt hjem var det tre ting som sto øverst på ønskelisten: Masse lys,  kontraster og at det skulle være lekent og praktisk. Vi tror de har lykkes, bare se!

SPISEPLASS
ETT ÅR SIDEN – I DEN GAMLE LEILIGHETEN

Elsket bordet vårt. Sukk. Savner det litt! Det ble for lite, men kunne godt stått i dagens spisestue stilmessig. Lampen er også fortsatt også “meg”, men jeg er mer fornøyd med lampene i den nye spisestuen. De har en litt lekrere og enklere form og en helt klar, blank hvit farge.Jeg elsker vår nye spisestue! Den er så lys som det går an (tror jeg, fnis) og med den litt røffe trebenken skapes en kontrast som gir et litt lunt preg. Bordet er fra Ikea og er veldig enkelt utformet, men jeg syntes det er tidløst og praktisk. Min kjære var bekymret for min hvite smak i forkant av flyttingen, men jeg syntes resultatet har blitt personlig og “varmt” selv om det er hvitt?! Nå skal det også nevnes at sesongen for farger går oss i møte og det vil nok spisestuen bære mer preg av etter hvert som det blir varmere i luften.

KJØKKEN
ETT ÅR SIDEN – I DEN GAMLE LEILIGHETEN

Vårt gamle kjøkken var åpent og veldig lyst tross mørke gulv. Liker innredningen, men jeg ble veldig lei. Jeg likte også gulvet, men har gledet meg lenge til å få lyst gulv. Det mørke gulvet stjal mye oppmerksomhet og lys.Vi tegnet vårt nye kjøkken selv og er så glade for at det ble så romslig og lyst tross litt merkelig planløsning og mindre tilgang på lys enn vi er vant til. Innredningen er høyglanset hvit, som jeg var veldig skeptisk til, men det er jo så stilrent! Angrer ikke et sekund. Benkeplaten er jeg kanskje mest fornøyd med etter å ha jobbet masse med den.

STUE
ETT ÅR SIDEN – I DEN GAMLE LEILIGHETEN

Jeg likte ikke stuen vår i den gamle leiligheten. Det var det rommet jeg var minst fornøyd med etter badet. Rommet var topp, men interiøret var ikke helt “meg” på slutten. Har for eksempel aldri vært tilfreds med fargen på sofaen, som jeg syntes er for mørk. Og sofaen har jo en tendens til å dominere i en stue;-) Nå ser jeg for meg at mamma sukker oppgitt over meg og alt som skal være hvitt. Hihi..Endelig lysere sofa, men med litt struktur i stoffet som gjør det mulig for små barnehender å søle litt uten katastrofe. Bordet var mørkere enn jeg antok så det holder jeg fortsatt på å vende meg til, men jeg liker helheten. Bildeveggen står det bare mitt navn på. Den er helt meg! Gullputen også, selv om jeg var veldig i tvil om investeringen i forkant.

SKAP
ETT ÅR SIDEN – I DEN GAMLE LEILIGHETEN

Disse bokskapene har vi fortsatt, men i loftsstuen. Liker godt at bøkene våre er en del av interiøret. Det skaper en lun stemning. Ble så glad da jeg fant dette vitrineskapet som passet perfekt i det kronglete stuehjørnet! Det er helt klassisk og uten noen spesielle detaljer. Det er topp at man heller kan variere innhold fremfor å bli lei selve skapet. Jeg er svak for interiørblader og elsker å se dem ligge fremme i pene bunker. Nå må dere ikke tro alt er “pent” hos oss altså! Det er rot når det ikke tas bilder. Og en god blanding av hybelkaniner og gamle Cherios er ofte å se på gulvene her. Filips favoritt. Lovely! 

MATDere skulle vært der sammen med oss på denne oppdekningen, altså. Hjertepaien var enda bedre enn den ser ut! Kaken like så. Takk fine, fine Cecilie for et herlig besøk og vi gleder oss hver gang det kommer oppdateringer fra deg på CECILIES LYKKE.

19 kommentarer » Legg til din også!

 • marsipan og smilefjes 18. februar, 2013, 22:23

  For en morsom vinkling på road trip´n, dette likte jeg! Åh, Cecilie er så varm og fin og flink. Superinspirerende! Jeg likte spesielt godt kjøkkenet- wow!

  • ann helen 18. februar, 2013, 18:50

   Takk, fine du!! Og enig, veldig fint kjøkken, de har fått det så fint!

   Fremover skal vi gå igjennom en for en av alle de fine hjemmene vi har vært i det siste året:) Gleder oss!!!

   Tirsdagsklem:)

 • Lisette 18. februar, 2013, 01:49

  Så fint skrevet av dere, og flotte bilder av Cecilie og hennes gamle/nye hjem. Jeg synes også Cecilie har en søt blogg, med delikate bilder og tekst. Pluss hun er jo innmari pen, og det er jo et pluss da;);)

  • ann helen 18. februar, 2013, 18:48

   :) Takk snuppa! Sitter og skriver på tekst fra deg nå:)

   Moromoro:)

   Stor klem, og fin kveld!

 • Heidi 18. februar, 2013, 08:46

  Herlig innlegg! :)

  Dere skriver så fint om Cecilie.
  Jeg elsker hennes gamle og nye hjem <3 Synes begge kjøkken er meget pene og maten ser fortryllende ut..

  Takk for at dere deler! :)

  Klem fra Heidi

  • ann helen 18. februar, 2013, 18:47

   Takk for veldig koselig kommentar:)

   Vi er også veldig glad i Cecilies blogg og hjem, så delikat og fint!!

   FIn kveld til deg:)

 • STYLIZIMO 18. februar, 2013, 19:53

  Flinke, flinke Cecilie! Nydelig utenpå og inni <3
  Begge hjemmene er kjempefine i mine øyne, men foranding fryder… Heldige meg som for se det ofte i virkeligheten, og ikke minst spise den nydelige maten hun lager – en drøm!

  Klemmer fra meg
  Nina

  • ann helen 18. februar, 2013, 23:16

   :)

   Ja – heldig!

   Og gratulerer med pris, Nina! Så velfortjent:)

 • Diana 18. februar, 2013, 18:03

  Koselig blogg hun har. Har fulgt henne i 1 år nå. Like flotte innlegg hvergang :) eit lite spørsmål: når blir egentlig tv-konkurransen avgjort? Veldig spent…. Knis:) klems Diana.

  • ann helen 18. februar, 2013, 23:17

   Den er avgjort, og vinnerene vet om at de har vunnet. Når de har blogget om TV de vant, viser vi det på NIB også:)

 • elisabeth 18. februar, 2013, 22:01

  Så gøy å se de to hjemmene på denne måten!
  Cecilie er vakker både utenpå og inni, og det nye huset har Cecilie-signatur “all-over” :-) Gleder meg til å se bilder fra de andre road-tripene og!
  Fin kveld til dere,
  KLEM

  • ann helen 18. februar, 2013, 23:31

   Takk, skjønne:)

   Vi gleder oss masse til å legge ut resten, nå skal de etter planen komme på løpende bånd fremover:)

   KLEM!

 • Ms. Fashly 18. februar, 2013, 08:43

  Dette så super koselig ut! Jeg tror det er flere som kunne tenkt seg en tur innom dette koselige hjemmet! :-))

 • Cecilies Lykke 18. februar, 2013, 20:54

  Takk for så skjønne tilbakemeldinger alle fine! :-)

 • Andrea 18. februar, 2013, 08:56

  Hei! hvor er den nye sofaen i fra?:-)

 • home 18. februar, 2013, 00:00

  mvgemnugslichjsnimoxhcsvqe
  home http://www.alienwheel.fr

 • home 18. februar, 2013, 19:23

  qypazwhjlzcpturkmtblegqwwqy
  home http://www.thehoverboard.be

 • home 18. februar, 2013, 02:11

  krooyzbhutvcividcctmmpvxne
  home http://www.thealienwheel.be

 • their explanation 18. februar, 2013, 14:31

  I just want to tell you that I am just all new to weblog and definitely savored this blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with very good posts. Thanks a lot for sharing with us your web page.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.