Som vi har gledet oss til denne Utfordringen! Brukt ligger NIB-hjertet nær! Spennende interiører innebærer ofte mer enn bare det som befinner seg på trendtoppen, er det ikke herlig med det litt uventede?

I samarbeid med FINN.no er det altså klart for den store bruktduellen denne måneden. Det vi synes er gøy er at bruktkjøp ikke nødvendigvis trenger være avskallet maling  og shabby saker,  men alle slags stiluttrykk og med unik touch. Vi gleder oss veldig til å inspireres av deres bruktkjøp!


MARIE FRIIS har nese for brukt!


Brukt trenger ikke se gammelt ut! Det eneste som ikke er bruktkjøp i NIB- Solveigs spisestue er Pantonstolen og posterne på veggen.

Bli gjerne med å la mai få litt ekstra grønt fokus! For hver person som blir med på bruktduellen eller som deler innhold på Twitter og Instagram under hashtagen #bruktduellen, gir FINN en donasjon til regnskogfondet. For hver krone de får bevares 200 kvm regnskog i et år.

I tillegg gleder vi oss å til å se masse bra bruktinspo her på NIB i dagene som kommer!

Du kan legge inn ditt bidrag frem til onsdag 8.mai kl. 21. Vi setter pris på bilder uten collage eller vannmerke, minimum 500 px i bredden og at du fjerner kopisperre på bildene så vi får lastet de ned på vanlig måte. Alle kan delta i Utfordringen, også om du ikke er medlem på NIB. Du kan stille med to bidrag om du ønsker det. Vi anbefaler å ta bilder i dagslys om du kan.42 kommentarer » Legg til din også!

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.