Soverom er tid for ro og velvære – og vi er blitt vant til de nøytrale i hvitt, grått og sort. Er det rom for litt farge på soverommet? Og hvor mye farge tåler vi før det blir for mye? Vår samarbeidspartner denne måneden, HØIE OF SCANDINAVA, ønsker fargene velkommen og utfordrer deg til å vise et soverom som utfordrer øyet, men som samtidig gir følelsen av velvære.

Det er SÅ gøy å se hvordan mange av dere har åpnet for mer fargebruk i det siste. Særlig er det veggene som får gjennomgå, vi ønsker oss mer og mer bort fra det helhvite, og mange er klare for å leke mer.

Vi gleder oss derfor stort til denne måneden! Du kan legge til ditt bidrag frem til 12.10. kl. 21.


8 kommentarer » Legg til din også!

 • En dose farge på soverommet | Bella 1. oktober, 2014, 19:54

  [...] Jeg deltar med disse bildene i NIB`s utfordring i oktober som heter En dose farge på soverommet. For å se flere fargerike soverom trykk her. [...]

 • En dose farge på soverommet | 1. oktober, 2014, 07:39

  [...] disse bildene deltar jeg i månedens NIB utfordring. Takk for titten inne på vårt soverom. Jeg håper det nye soverommet vårt blir like fint. Vi har [...]

 • [...] dose farge på soverommet Publisert: 12. oktober 2014 Månedens utfordring hos Norske Interiørblogger heter “En dose farge på soverommet”. Det har ikke skjedd noen store forandringer på [...]

 • [...] få stor seng med masse praktisk oppbevaring i motsatt side av rommet.Flere herlige soverom hos NIB i månedens utfordring.Sengehimmel Numero 74, puter fra H&M Home, Ceannis, Himla og Numero [...]

 • Wood 1. oktober, 2014, 20:21

  Jen, Shellack rocks! You have to go to a nail salon to have it applied because it sets with ultra violet light. But, it dries in a snap and it really does last for a long time! I had it done for my be;#3e&ti9ss wedding, cleaned the entire house 2 days before the big day, and my nails were still flawless for 2 weeks afterwards. :)Gretchen

 • you could look here 1. oktober, 2014, 04:12

  I simply want to tell you that I am very new to blogs and certainly enjoyed your page. Likely I’m want to bookmark your website . You absolutely come with excellent articles. Thanks for revealing your webpage.

 • Coletta Chiang 1. oktober, 2014, 20:42

  HiHelloHi thereHello thereHowdyGreetings, I thinkI believeI do believeI do thinkThere’s no doubt that your siteyour websiteyour web siteyour blog might bemay becould becould possibly be having browserinternet browserweb browser compatibility issuesproblems. When IWhenever I look at yourtake a look at your websiteweb sitesiteblog in Safari, it looks fine but whenhowever whenhowever, ifhowever, when opening in Internet ExplorerIEI.E., it hasit’s got some overlapping issues. I justI simplyI merely wanted to give you aprovide you with a quick heads up! Other than thatApart from thatBesides thatAside from that, fantasticwonderfulgreatexcellent blogwebsitesite!

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.