Det er en kontinental trend å pynte med planter. Da mener vi ikke de matchende pottene med orkideer i vinduet eller palmen på gulvet, men det å virkelig bruke planter og blomster som en del av interiøret for å uttrykke en personlig stil. Vi har sett det kom til Norge for fullt under den første interiørmessen i Bergen for noen år siden, og nå finnes det vel ikke en eneste interiørblogger uten en kaktus, sukkulent eller et fikentre i hus? Hvordan innreder du med planter i julen?

Denne månedens Utfordring gjør vi i samarbeid med Plantasjen, som har tatt denne trenden på alvor ved å inngå et samarbeid med motedesignerne Cecilie Melli og Fam Irvoll som begge har laget egne julekolleksjoner for dem.

Nå gleder vi oss til fine bidrag fra dere med hvordan dere pynter med planter, og da sett med julebrillene på siden vi faktisk er i desember.


Ann Helen hos oss syntes både svibler og juleroser burde være helårsplanter, de er så fine! Med hvite blomster i hvite potter, et vintage speil, litt gull, glitter og stjerner, er hun akkurat der hun vil være 1.desember.


Hjemme hos Solveig har vi akkurat gjort en styling for et magasin, hvor hun endte opp med en grønn halvvegg. Kunne den matchet julen bedre? Solveig liker uansett best grønne planter og har helt forelsket seg i misteltein dette året. Litt unorsk, men en av de aller, aller vakreste juleplantene. Og kaktusen får selvfølgelig julelys, vi er vel ikke interiørbloggere for ingenting heller.

Legg inn bidraget ditt innen 8.desember kl.21.
Ved å bli med i Utfordringen aksepterer du at Plantasjen og NIB kan benytte bildet ditt i sine kanaler.
Du kan delta både på blogg og Instagram – se @nib_redaksjonen


10 kommentarer » Legg til din også!

 • [...] du glad i å innrede med planter? Det er nemlig månedens utfordring hos NIB. Sjekk den ut her. Del dette:TwitterFacebookGoogleLik dette:Lik [...]

 • I vinduskarmen | Fryd & Kaos 1. desember, 2014, 14:33

  [...] Her er mitt bidrag til NIBs utfordring; Innred med planter. [...]

 • Innrede med planter - Hege in France 1. desember, 2014, 19:09

  [...] new workspace is my entry to the Norwegian Interior Blogs challenge “INNREDE MED PLANTER” or something like Furnish with plants. I [...]

 • Ideas for clods days - Trendy interiors 1. desember, 2014, 18:27

  [...] Ideas for clods days norskeinteriorblogger.no [...]

 • [...] smaller star ornaments in white & gold plus white hyacinths in a white room by Ann Helen, found via Norske interiørblogger: Ann Helen; via Norske [...]

 • [...] Innrede med planter – månedens utfordring hos NIB Publisert: 07. desember 2014 Like sikkert som at kalenderen viser ny måned, er det ny utfordring hos Norske Interiørblogger. Månedens tema er “Innrede med planter”, og da sett gjennom julebrillene. Jeg synes det er så fint å pynte til jul med frisk granbar og einer. Både i vaser, potter og på bordet. Her viser jeg en borddekking med granbar både her og der. Ikke bare gir det liv i interiøret, det lukter utrolig godt også! Se her for flere flotte bidrag! [...]

 • [...] bandt jeg i går. Flere fine idéer til hvordan å innrede med planter til jul finner du i NIB-utfordringen denne måneden. Og jeg rakk å delta i siste liten før lyset forsvant denne gangen også : ) [...]

 • try here 1. desember, 2014, 10:35

  I just want to say I am just very new to blogging and honestly liked you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your website . You absolutely have tremendous writings. Thanks for sharing your blog.

 • Maillot Arsenal Pas Cher 1. desember, 2014, 12:39

  Very great post. thank you!
  Maillot Arsenal Pas Cher http://www.maillotdefoot-euro.com/maillot-arsenal-c-3_11

 • Earnest Criado 1. desember, 2014, 00:32

  HurrahWow! FinallyAt lastAfter allIn the end I got a blogweblogwebpagewebsiteweb site from where I canbe able toknow how tobe capable of reallyactuallyin facttrulygenuinely takegetobtain usefulhelpfulvaluable datainformationfacts regardingconcerning my study and knowledge.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.