Mars-utfordringen: «Vakker fornyelse med LADY maling»

Fornying av hjemmet med vårens lekreste farger
Gjenbruk av interiør er mer i tiden enn noensinne. Vi kjøper brukt, får eller arver – og skaper vårt eget unike preg ved å male og pusse opp møbler og vegger selv. Nå ønsker vi i samarbeid med Jotun å utfordre deg til å fornye dine møbler og annet interiør ved hjelp av maling.

LADY Spring and Summer 2015 – en oppfordring til gjenbruk
Det er tidens gjenbrukstrender som har inspirert Jotun når de nå lanserer LADY Spring and Summer Collection 2015. Utvalgte farger fra årets fargekart er satt sammen på en helt ny måte, med en klar oppfordring til gjenbruk og selvgjort oppussing. Jotun viser hvordan du kan mikse og matche blant de duse og vårlige fargenyansene, i herlig harmoni med vårens flora. – Vårens farger er myke, gode og trygge farger. Bruker du disse, kan du ikke gjøre feil. Sett dem sammen på din helt egen måte. Skap: LADY Supreme Finish, LADY 7163 MINTY BREEZE Vegg: LADY Balance, LADY 1624 LETTHET Nattbordet er malt med LADY Supreme Finish. Farge: LADY 10246 VELVET Kommoden er malt med LADY Supreme Finish. Farge: LADY 1108 LOTUS.

Som en motvekt til overflodssamfunnet vi lever i, er folk nå mye mer bevisste på å ta vare på tingene sine enn før. Alternativt å sørge for at de får nye eiere slik at fine gjenstander ikke havner på søppeldynga. Gjenbruk av interiør handler ikke lenger bare om å spare penger, men det handler om å være en bevisst forbruker – og gi et bidrag i samfunnet samtidig som man skaper unike, spennende og vakre hjem. Rubrikkannonser på Finn.no vokser innenfor kategorien interiør. Folk kjøper og gir bort som aldri før. Av topp 15 søk på Finn i 2014 er hele ti av disse knyttet til møbler og interiør!

Stolen er malt med LADY Supreme Finish. Farge: LADY 7555 SOFT MINT

 

Månedens utfordring går ut på at du sender inn et bidrag med et møbel eller et interiør som er malt med maling. Leverer du ditt bidrag via instagram så hashtagger du det med #nibutfordringen og #jotunlady.

Se alle fargene fra LADY Spring & Summer Collection HER.


5 kommentarer » Legg til din også!

 • their explanation 1. mars, 2015, 02:46

  I just want to say I am just very new to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re web blog. Likely I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with incredible well written articles. Thank you for sharing with us your web page.

 • Bangkok loft living 1. mars, 2015, 03:05

  Hello Good Day , I just navigating the topic for finding an idea or an exciting topic. Serious information, be grateful for distribution. Robert

 • Aisha Beandoin 1. mars, 2015, 19:21

  I like thejust like the valuablehelpful informationinfo you supplyprovide for youron yourin yourto your articles. I willI’ll bookmark your weblogblog and testchecktake a look at againonce more hereright here frequentlyregularly. I amI’m ratherquitesomewhatslightlyfairlyrelativelymoderatelyreasonably certainsure I willI’ll be informedbe toldlearn lots ofmanya lot ofplenty ofmany new stuff rightproper hereright here! Good luckBest of luck for the followingthe next!

 • Tom Francis 1. mars, 2015, 19:28

  you hit the nail on the head with this article, and I think it will help a lot of people.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.