Selv om kalenderen sier 1.juni og sommertid, lar sommeren jammen vente på seg. De fleste av oss har noen uker igjen til ferien begynner også, så hvorfor ikke ha fokus på hjemmekontoret denne måneden? I samarbeid med SCANDIAVIAN BUSINESS SEATING , som er Europas ledende leverandør av kontorstoler, vil vi gjerne se hjemmekontorene deres! Vi ønsker oss MAAAANGE bidrag! Lover fine premier som alltid!

Har du ikke blogg, eller har du både blogg og Instagram? Legg inn bidraget (nytt eller repostet bilde) ditt der med hashtag #nibutfordringen og #sbsseating.

Vi gleder oss som alltid til masse inspirasjon! Er dere med?


Stoler fra SBS Seating – som sponser Utfordringen denne måneden.


Via PAPERSNITCHBLOG


2 kommentarer » Legg til din også!

  • read review 1. juni, 2015, 17:38

    I simply want to mention I’m new to blogging and certainly enjoyed your blog site. Very likely I’m want to bookmark your site . You actually have outstanding articles. Thanks a lot for sharing with us your blog site.

  • Soila Pew 1. juni, 2015, 22:00

    Does your sitewebsiteblog have a contact page? I’m having a tough timeproblemstrouble locating it but, I’d like to sendshoot you an e-mailemail. I’ve got some creative ideasrecommendationssuggestionsideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great sitewebsiteblog and I look forward to seeing it developimproveexpandgrow over time.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.