Denne måneden har vi endelig dette f a n t a s t i s k e hjemmet på trykk i Boligpluss! Martin Brekka og Martin Omdal utfordrer oss til å ta de personlige, dristige og ikke så stive interiørvalgene. Selv malte de stuen horisontalt tofarget og kjøpte rosa Muuto-sofa.

Sitat-elsk:

- “Alle er så opptatt av at når du skal investere i dyrt design, bør du velge en nøytral farge. Hvorfor det? Vi hadde lyst på rosa sofa! Selv de i butikken lurte på om vi hadde blitt sprø.


Resten av historien, og alle bildene, sees i BoligPluss.

2 kommentarer » Legg til din også!

  • article 14. januar, 2016, 14:31

    I simply want to tell you that I am just very new to blogging and definitely liked your web-site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You surely have impressive posts. Appreciate it for sharing with us your website.

  • Marisol Guadalajara 14. januar, 2016, 21:13

    I’veI have readlearn someseverala few just rightgoodexcellent stuff here. DefinitelyCertainly worthvalueprice bookmarking for revisiting. I wondersurprise how so muchmucha lot attempteffort you putyou setyou place to createmake this type ofthis kind ofthis sort ofsuch aone of theseany suchthe sort of greatwonderfulfantasticmagnificentexcellent informative siteweb sitewebsite.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.