Noe av det morsomste med jobben vår, er at den er så variert. En dag bæring, sjauing, snekring, maling og kjøring med henger. Hei til gutta på Maxbo en dag, og til boligredaksjonen i Egmont den neste. Strikking og sying, foto og styling, tekst eller redigering av bilder. Også er det veldig gøy at dere henger med her inne, selv om vi ikke er så mye på blogg som før. Annen jobb tar mye tid og oppdateringene er sjeldnere, men vi ser på besøkstallene at dere fremdeles vil følge med, og det er superstas!

Etter at vi skiftet navn til @norske_interiorblogger på Instagram har flere av dere oppdaget oss der også. Følg oss gjerne – vi titter mye hyppigere innom der!

For tiden har vi mange oppdragsgivere med ulik stilbakgrunn og forskjellig uttrykk. Denne måneden har vi for eksempel en sak på trykk i BoligDrøm. En stil som er litt annerledes enn vår personlige, men gøy gøy gøy å utfordre seg selv på “bortebane” også. Her er et lite utvalg bilder fra saken som blant annet gir tips til interiørstrikk og lampe DIY. Fremgangsmåter finner du altså i magasinet BoligDrøm.

Dette bildet ble cover, hurra!

3 kommentarer » Legg til din også!

  • Chunky Knit Trend | OG Design Studio 2. februar, 2016, 21:55

    [...] Source [...]

  • view 2. februar, 2016, 12:11

    I just want to tell you that I am just newbie to blogs and honestly liked this blog. Probably I’m want to bookmark your blog . You amazingly have incredible well written articles. Kudos for sharing your web page.

  • Jen Hams 2. februar, 2016, 23:04

    HiWhat’s upHi thereHello to allevery one, the contents presentexisting at this websiteweb sitesiteweb page are reallyactuallyin facttrulygenuinely awesomeremarkableamazing for people experienceknowledge, well, keep up the nicegood work fellows.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.